New Post Advanced Search

Forum display error

63 replies 1.2K views
atrixaatrixa Forumite
159 posts
100 Posts Third Anniversary
I'm using Chrome and I'm getting an issue where white bars appear when I open a thread or try to scroll down one:

I've had a quick try on Edge and that browser doesn't seem to have the issues. Is anyone else having this issue and are there any plans to fix it? I can just switch over to Edge in the meantime.
Buying my first house!
«134567

Replies

  • themightyboo2themightyboo2 Forumite
    1 posts
    Fifth Anniversary First Post
    MoneySaving Newbie
    Yes, same here. F5ing after loading every page seems to sort it but shouldn't really have to be doing that.
  • swan22swan22 Forumite
    51 posts
    Part of the Furniture 10 Posts Photogenic
    I have been getting the same for the last 2 days. It is very annoying.
  • VintageHistorianVintageHistorian Forumite
    564 posts
    500 Posts Third Anniversary
    ✭✭
    I'm on Chrome and it's been doing the same thing for me too. It also shows a horizontal scrollbar at the bottom that doesn't actually do anything.
    "You won't bloom until you're planted" - Graffiti spotted in Newcastle.

    Always try to be nice, but never fail to be kind - Doctor Who

    Overpayments in 2020 - £344.55
  • RichardD1970RichardD1970 Forumite
    3.7K posts
    Seventh Anniversary 1,000 Posts Name Dropper
    ✭✭✭✭
    Doing the same on mine after a Chrome update.
  • edited 2 September at 5:59PM
    jonesMUFCforeverjonesMUFCforever Forumite
    28K posts
    Part of the Furniture 10,000 Posts Name Dropper
    ✭✭✭✭✭
    edited 2 September at 5:59PM
    To all above]

    Do you still have 'Stylish' downloaded as an extension on Chrome (it helped to stretch the forums on the old green site)?
    If so delete it.

    I had all of the above problems after upgrading to Chrome V85 but it has stopped since I deleted it.
    I also ran the forums on 'Brave' browser and I did not have any problems with that.

    (Glad it was not just me LOL).
    What goes around - comes around
    give lots and you will always receive lots
  • EssexExileEssexExile Forumite
    4.7K posts
    1,000 Posts Fifth Anniversary Photogenic
    ✭✭✭✭
    No 'Stylish' download here but still a problem. It just started a couple of days ago, I haven't changed anything, honest.
    Tall, dark & handsome. Well two out of three ain't bad.
  • VintageHistorianVintageHistorian Forumite
    564 posts
    500 Posts Third Anniversary
    ✭✭
    I don't have "Stylish" installed either. This started last week for me.
    "You won't bloom until you're planted" - Graffiti spotted in Newcastle.

    Always try to be nice, but never fail to be kind - Doctor Who

    Overpayments in 2020 - £344.55
  • jonesMUFCforeverjonesMUFCforever Forumite
    28K posts
    Part of the Furniture 10,000 Posts Name Dropper
    ✭✭✭✭✭
    I didn't have any problems either until the Chrome upgrade. Tried various things but deleting the Stylish extension worked for me. 
    What goes around - comes around
    give lots and you will always receive lots
  • garfield33garfield33 Forumite
    239 posts
    Part of the Furniture 100 Posts
    ✭✭
    I've been getting this too, F5 sometimes helps but not always.
    I'm using Chrome on Mr g33's new laptop so I assume that it's including the Stylish extension. Will ask him to delete it!
  • Be_HappyBe_Happy Forumite
    1.3K posts
    Part of the Furniture 1,000 Posts Combo Breaker
    ✭✭✭
    I've been having this problem for a few days now, so had emailed forum help before this thread started (thought I was the only one).  Had reply today saying they were aware of the issue and were working on it.  
    If I want to use I have to revert to using Opera browser which has no problem.  Strange thing is that using Chrome on tablet doesn't have the problem, just on desktop PC.
Sign In or Register to comment.

Quick links

Essential Money | Who & Where are you? | Work & Benefits | Household and travel | Shopping & Freebies | About MSE | The MoneySavers Arms | Covid-19 & Coronavirus Support