Glitch when reading MSE

Teapot55
Teapot55 Posts: 719
First Anniversary First Post Photogenic Name Dropper
Forumite
edited 4 January at 2:52PM in Site feedback
Just checking if anyone else is encountering the following problem:
•  I open MSE forums 
•  I select a thread I’d like to read 
•  the thread opens up about halfway down the first page, as though I have already read the first three or four posts previously. 

(Conversely, if I select a thread that I have already read previously it takes me straight to the next post!)

When the site had the big update last year everything was working fine: this is a relatively new ‘problem’. 

(I’m using an iPhone 12 with the latest operating system and accessing the web via Firefox). 

It doesn’t happen with any other websites. 

would've . . . could've . . . should've . . .


A.A.A.S. (Associate of the Acronym Abolition Society)

There's definitely no 'a' in 'definitely'.

Comments

  • debitcardmayhem
    debitcardmayhem Posts: 11,853
    First Anniversary First Post Name Dropper Photogenic
    Forumite
    edited 3 January at 12:36PM
    IGet the same on an ipad using firefox
    Edit it seems safari is ok
    🍺 😎 Still grumpy, and No, Cloudflare I am NOT a robot 🤖BUT my responses are now out of my control they are posted via ChatGPT or the latest AI
  • MikeJXE
    MikeJXE Posts: 3,033
    First Anniversary First Post Name Dropper
    Forumite
    I use iPhone 12, iPad and MacBook Pro all on Safari 

    Yes I get some glitches on all of them

    Thats how it is and I get on with it, it will change when it changes 
  • Teapot55
    Teapot55 Posts: 719
    First Anniversary First Post Photogenic Name Dropper
    Forumite
    Thanks for comments so far. I did think it couldn’t just be me. 

    And yes, it is only a minor irritation. 

    would've . . . could've . . . should've . . .


    A.A.A.S. (Associate of the Acronym Abolition Society)

    There's definitely no 'a' in 'definitely'.
  • dealyboy
    dealyboy Posts: 1,689
    First Post Photogenic Name Dropper First Anniversary
    Forumite
    Hi Teapot ... Yes ... I'm on a Windows 11 (21H2) laptop using Chrome and a similar thing happens to me occasionally.
  • Teapot55
    Teapot55 Posts: 719
    First Anniversary First Post Photogenic Name Dropper
    Forumite
    dealyboy said:
    Hi Teapot ... Yes ... I'm on a Windows 11 (21H2) laptop using Chrome and a similar thing happens to me occasionally.
    Ah. Thanks for that @dealyboy. That’s useful to me because it tells me it’s not an iPhone or Firefox problem, which is what I’m using. 

    would've . . . could've . . . should've . . .


    A.A.A.S. (Associate of the Acronym Abolition Society)

    There's definitely no 'a' in 'definitely'.
Meet your Ambassadors

Categories

  • All Categories
  • 341.8K Banking & Borrowing
  • 249.7K Reduce Debt & Boost Income
  • 449.2K Spending & Discounts
  • 234K Work, Benefits & Business
  • 606.2K Mortgages, Homes & Bills
  • 172.5K Life & Family
  • 246.8K Travel & Transport
  • 1.5M Hobbies & Leisure
  • 15.8K Discuss & Feedback
  • 15.1K Coronavirus Support Boards