Can't post or send pm's using IE

edited 23 July 2014 at 9:56AM in Site Feedback
5 replies 1.1K views
CouponWomanCouponWoman Forumite
6.1K Posts
edited 23 July 2014 at 9:56AM in Site Feedback
Hi guys
I hope someone can come up with some suggestions as to what is wrong. I always use firefox and can post pm's and post on threads without a problem.

But since Thursday last week every pm I send is blank but i get a message that its too short. Every time i try and post on a thread i get the same message.

The only way I can post is using google chrome which I really hate.

I have cleared internet cache (as this was recommended to me)

Anyone else have this trouble and what can I do to sort it.

Many thanks for your help.

CWxx

Replies

  • CouponWomanCouponWoman Forumite
    6.1K Posts
    Sorry meant to say firefox - must have had a blond moment
  • CouponWomanCouponWoman Forumite
    6.1K Posts
    i guys
    I hope someone can come up with some suggestions as to what is wrong. I always use ifirefox and can post pm's and post on threads without a problem.

    But since Thursday last week every pm I send is blank but i get a message that its too short. Every time i try and post on a thread i get the same message.

    The only way I can post is using google chrome which I really hate.

    I have cleared internet cache (as this was recommended to me)

    Anyone else have this trouble and what can I do to sort it.

    Many thanks for your help.

    CWxx
  • fermifermi Forumite
    40.6K Posts
    10,000 Posts Combo Breaker Intrepid Forum Explorer Rampant Recycler
    ✭✭✭✭✭
    Make sure Firefox is up to date.

    Try removing any stored cookies for the domain forums.moneysavingexpert.com

    Do you have adblock or something like that in Firefox? Could be blocking some of the yahoo/YUI scripts needed for the forums to work properly?
    Free/impartial debt advice: National Debtline | StepChange Debt Charity | Find your local CAB

    IVA & fee charging DMP companies: Profits from misery, motivated ONLY by greed
  • Indie_KidIndie_Kid Forumite
    23.1K Posts
    I'm on Firefox too and am not having the same issue.

    Log out and log back in?
    Sealed pot challenge #232. Gold stars from Sue-UU - :staradmin :staradmin £75.29 banked
    50p saver #40 £20 banked
    Virtual sealed pot #178 £80.25
  • CouponWomanCouponWoman Forumite
    6.1K Posts
    Indie_Kid wrote: »
    I'm on Firefox too and am not having the same issue.

    Log out and log back in?

    Tried that, and it didn;t change anything. This problem only started on Thursday, all was fine before that.


    CWxx
This discussion has been closed.
Latest MSE News and Guides

Students - apply for uni funding NOW

If you plan to get a place via 'clearing'

MSE News

A guide to council tax bands

Lower your band & save £1,000s

MSE Guides