Main site > MoneySavingExpert.com Forums > Household & Travel > Phones & TV > Broadband & Internet Access > phone payg sim cards and mobile broadband payg si... (Page 1)

IMPORTANT! This is MoneySavingExpert's open forum - anyone can post

Please exercise caution & report any spam, illegal, offensive, racist, libellous post to forumteam@moneysavingexpert.com

  • Be nice to all MoneySavers
  • All the best tips go in the MoneySavingExpert weekly email

    Plus all the new guides, deals & loopholes

  • No spam/referral links
or Login with Facebook
phone payg sim cards and mobile broadband payg sim cards
Closed Thread
Views: 642
Thread Tools Search this Thread Display Modes
# 1
ian.bathgate
Old 18-04-2010, 6:08 AM
MoneySaving Convert
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 37
Default phone payg sim cards and mobile broadband payg sim cards

are the sim cards you use for payg mobile phones the same as are used in payg mobile broadband.
many thanks
ian.bathgate is offline
Report Post
# 2
Browntoa
Old 18-04-2010, 8:09 AM
Deliciously Dedicated Diehard MoneySaving Devotee
 
Join Date: Oct 2004
Location: Kent
Posts: 27,436
Default

yes , you just need to have a data bolt on
I'm the Board Guide of the Referrers ,Telephones, Pensions and Discount Code boards which means I'm a volunteer to help them run smoothly and I can move and merge posts there. However, please remember, board guides don't read every post. If you spot an inappropriate or illegal post please report it to forumteam@moneysavingexpert.com Any views are mine and not the official line of MoneySavingExpert.


Browntoa is online now
Report Post
The Following User Says Thank You to Browntoa For This Useful Post: Show me >>
# 3
ian.bathgate
Old 19-04-2010, 5:49 AM
MoneySaving Convert
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 37
Default

thanks for that. sorry if i come over a bit thick but i want to use orange.how would i go about adding a data bolt on.
i want to use orange mobile broadband but i do not want to be tied into a contract.i believe you can get there dongles for 5 a month
ive read that 02 dongles are unblocked so was thinking of putting a orange sim card into the 02 dongle
any idea what i need to do?
thanks
ian.bathgate is offline
Report Post
# 4
web ferret
Old 23-04-2010, 9:12 PM
MoneySaving Stalwart
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 245
Default

You need an unlocked dongle to switch sims.
I have PAYG sims for three and voodofone for when I'm away with the caravan. I just use which ever gives me the best coverage and then top up if needed. Its always free to access the website of the provider. SIMs are very cheap or free off ebay - some come with data allowance included.

web ferret is offline
Report Post
Closed Thread

Bookmarks
 
 




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 Forum Jump  

Contact Us - MoneySavingExpert.com - Archive - Privacy Statement - Top

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

All times are GMT +1. The time now is 6:47 PM.

 Forum Jump  

Free MoneySaving Email

Top deals: Week of 17 September 2014

Get all this & more in MoneySavingExpert's weekly email full of guides, vouchers and Deals

GET THIS FREE WEEKLY EMAIL Full of deals, guides & it's spam free

Latest News & Blogs

Martin's Twitter Feed

profile

Cheap Travel Money

Find the best online rate for holiday cash with MSE's TravelMoneyMax.

Find the best online rate for your holiday cash with MoneySavingExpert's TravelMoneyMax.

TuneChecker Top Albums

  • THE SCRIPTNO SOUND WITHOUT SILENCE
  • BARBRA STREISANDPARTNERS (DELUXE VERSION)
  • SAM SMITHIN THE LONELY HOUR (DELUXE EDITION)

MSE's Twitter Feed

profile
Always remember anyone can post on the MSE forums, so it can be very different from our opinion.
We use Skimlinks and other affiliated links in some of our boards, for some of our users.