Your browser isn't supported
It looks like you're using an old web browser. To get the most out of the site and to ensure guides display correctly, we suggest upgrading your browser now. Download the latest:

Welcome to the MSE Forums

We're home to a fantastic community of MoneySavers but anyone can post. Please exercise caution & report spam, illegal, offensive or libellous posts/messages: click "report" or email forumteam@.

Search
Page 1
    • Snap-ant
    • By Snap-ant 5th Feb 18, 3:06 PM
    • 15,022 Posts
    • 257,214 Thanks
    Snap-ant
    • #2
    • 5th Feb 18, 3:06 PM
    • #2
    • 5th Feb 18, 3:06 PM


    I'm on Windows 7 & use Alt 3 for a little black heart & instead i'm getting !!!9829;
    Our Family Motto ~
    If all else fails - read the instructions...

    • Lizabeth21
    • By Lizabeth21 5th Feb 18, 3:52 PM
    • 158 Posts
    • 186 Thanks
    Lizabeth21
    • #3
    • 5th Feb 18, 3:52 PM
    • #3
    • 5th Feb 18, 3:52 PM
    Don't know if it's worked but here goes. Apostrophes or numbers? See what posts ......

    Sorted!
    • jungle jane
    • By jungle jane 5th Feb 18, 3:56 PM
    • 609 Posts
    • 1,773 Thanks
    jungle jane
    • #4
    • 5th Feb 18, 3:56 PM
    • #4
    • 5th Feb 18, 3:56 PM
    I'm getting this on my Mac too....the fix seems to be aimed at phones/IOS 11...
    • tghe-retford
    • By tghe-retford 5th Feb 18, 7:06 PM
    • 364 Posts
    • 4,162 Thanks
    tghe-retford
    • #5
    • 5th Feb 18, 7:06 PM
    • #5
    • 5th Feb 18, 7:06 PM
    Also occurs on Linux.
    • cinders59
    • By cinders59 8th Feb 18, 12:11 PM
    • 5,592 Posts
    • 58,059 Thanks
    cinders59
    • #6
    • 8th Feb 18, 12:11 PM
    • #6
    • 8th Feb 18, 12:11 PM
    and on Windows 10
    Thanks to all who post comps
    ITV winners membersclub#2
    • Johno100
    • By Johno100 8th Feb 18, 1:10 PM
    • 3,754 Posts
    • 4,405 Thanks
    Johno100
    • #7
    • 8th Feb 18, 1:10 PM
    • #7
    • 8th Feb 18, 1:10 PM
    And Android.
    • KeithP
    • By KeithP 8th Feb 18, 1:29 PM
    • 7,649 Posts
    • 7,336 Thanks
    KeithP
    • #8
    • 8th Feb 18, 1:29 PM
    • #8
    • 8th Feb 18, 1:29 PM
    But Andrea, a week or so ago this wasn't a problem.

    Something has changed in the MSE forum software to bring this issue to the fore.
    .
    • Kim_13
    • By Kim_13 8th Feb 18, 1:56 PM
    • 1,901 Posts
    • 2,035 Thanks
    Kim_13
    • #9
    • 8th Feb 18, 1:56 PM
    • #9
    • 8th Feb 18, 1:56 PM
    Was just about to post about this when I found this thread.

    I first noticed it on my mobile (Android) when I replied to a thread, but assumed I had accidentally pressed some extra buttons in some way. It was fine when I edited the post to remove the !!!8217; and re-add the s. I've just seen a few more while reading a thread on the Credit Cards board.
    Sealed Pot 11 #520 ~ /£100
    VSP 2018 #9 ~ £19.55/£180.00
    CCCC 2018 #1 ~ £20.75/£180.00
    • 18cc
    • By 18cc 9th Feb 18, 2:34 PM
    • 519 Posts
    • 312 Thanks
    18cc
    Started happening a week or two ago. I am using Windows 10 (latest version) and IE11.
    • alanq
    • By alanq 9th Feb 18, 4:02 PM
    • 4,006 Posts
    • 2,610 Thanks
    alanq
    This has been happening on Windows 7 for around 1 week. (Firefox 58.0.2 & IE11)
    Last edited by alanq; 09-02-2018 at 4:06 PM.
    • fozmcfc
    • By fozmcfc 9th Feb 18, 4:24 PM
    • 3,006 Posts
    • 2,193 Thanks
    fozmcfc
    Windows 7 on Google Chrome, still happening.
    • Ted Bloke
    • By Ted Bloke 10th Feb 18, 3:02 PM
    • 20,307 Posts
    • 21,855 Thanks
    Ted Bloke
    Not out of the wood yet.
    http://appleinsider.com/articles/17/09/26/tips-turn-off-ios-11-smart-punctuation-to-avoid-data-entry-problems

    Done that. Seemed to work.

    Have impression that it only works one time. I went back to the correct one letter in a post I posted this morning. After which the same punctuation rubbish came back, even though smart punctuation was switched off.

    So looks like you still have to get your posts right first time and not need to correct them.
    Witch hunt saboteur. Sorry my posts so long - not time write shorter ones. A liberal is a man too broadminded to take his own side in a quarrel - “The very first step we must take is the acquisition of enough self-respect and self-confidence to say that we have met an enemy and that he is not us, but someone else.” De asini callidi nauseatum sum
    • Eco Miser
    • By Eco Miser 10th Feb 18, 5:41 PM
    • 3,444 Posts
    • 3,234 Thanks
    Eco Miser
    It may be ios (and anything else that puts in smart quotes and apostrophes) that is causing the problem, but it is all of us who are seeing the problem - it even happens sometimes when quoting un-mangled posts that the quotation's apostrophes are replaced by '!!!8217;' - which is the entity form '& #8217;' (actually right quote rather than apostophe) with the '& #' treated as invalid characters. [Extra spaces added to avoid mangling]
    The real problem is in the filtering software of the boards. Please get it fixed.
    Last edited by Eco Miser; 10-02-2018 at 5:44 PM. Reason: The ampersand got banged!
    Eco Miser
    Saving money for well over half a century
    • LadyMorticia
    • By LadyMorticia 10th Feb 18, 10:10 PM
    • 19,129 Posts
    • 86,663 Thanks
    LadyMorticia
    I'm using Windows 10 and Chrome and have been having this problem with apostrophes for a week. The fix doesn't work for non-iOS devices.

    Something has obviously happened with the MSE software somewhere along the line.
    January wins: *4 piece bamboo towel bale* *Winter Wonderland break*
    Win £2018 in £2018: £816.26/£2018
    • Keep pedalling
    • By Keep pedalling 16th Feb 18, 10:00 AM
    • 5,079 Posts
    • 5,663 Thanks
    Keep pedalling
    I can!!!8217;t any reference to this on other forums, this is a 100% MSE issue, so if anyone is listening in MSE world, could you please pull your finger out and fix it.
    • firefox1956
    • By firefox1956 16th Feb 18, 11:44 AM
    • 1,518 Posts
    • 905 Thanks
    firefox1956
    I can!!!8217;t any reference to this on other forums, this is a 100% MSE issue, so if anyone is listening in MSE world, could you please pull your finger out and fix it.
    Originally posted by Keep pedalling
    Very strange that MSE are not responding to requests for a fix to this silly problem.
    Are they all hiding or have they all been sacked for messing up the website ??
    • Mobeer
    • By Mobeer 16th Feb 18, 6:46 PM
    • 1,717 Posts
    • 4,402 Thanks
    Mobeer
    This official MSE first post from back in 2016 is showing the problem:
    http://forums.moneysavingexpert.com/showthread.php?t=5535256

    So it's not a user issue
    • westv
    • By westv 17th Feb 18, 9:54 AM
    • 4,539 Posts
    • 2,138 Thanks
    westv
    Test to see if I'm having this problem.
    • Iwanttobefree
    • By Iwanttobefree 17th Feb 18, 10:29 AM
    • 1,370 Posts
    • 3,446 Thanks
    Iwanttobefree
    Windows 10 pro, Chrome.

    Seeing a fair few weird numbers
    !!!8217;
    !!!56833;
    !!!55357;


    I have just compared a post in both firefox and Chrome, numbers there in both
    I went to the doctor the other day, Lady Doctor, She says

    "We've got your test results back, we know what it is.

    You've got beating heart disease" Howard Devoto 2009
Welcome to our new Forum!

Our aim is to save you money quickly and easily. We hope you like it!

Forum Team Contact us

Live Stats

65Posts Today

2,585Users online

Martin's Twitter