Slow posting posts

in Site Feedback
4 replies 71 views
Norman_CastleNorman_Castle Forumite
11.5K Posts
Part of the Furniture 10,000 Posts Photogenic Name Dropper
Forumite
Over the last few days whenever I've tried to add a post to a thread there's been a very long delay, 10-15 seconds between clicking post and and the post being posted.
Linux Mint and Firefox if relevant.
Getting funky on the scene

Replies

  • Jenni_DJenni_D Forumite
    4.4K Posts
    1,000 Posts First Anniversary Name Dropper Photogenic
    Forumite
    I've also noticed that the forum hasn't been the speediest lately, but I put that down to my work network connection. (Even though I'm working from home, my work laptop routes connections via the company network - even when not connected to VPN).

    Jenni x
  • MovingForwardsMovingForwards Forumite
    15.1K Posts
    10,000 Posts Fourth Anniversary Name Dropper Photogenic
    Forumite
    It's the same with chrome via WiFi or my mobile data.
  • edited 20 February at 12:58PM
    Norman_CastleNorman_Castle Forumite
    11.5K Posts
    Part of the Furniture 10,000 Posts Photogenic Name Dropper
    Forumite
    edited 20 February at 12:58PM
    It just took 45 seconds to post a reply on a thread. I can edit a post in a few seconds so highly unlikely to be a connection or an issue with my connection or software.

    This post took about two seconds to post so clearly an intermittent problem.

    Getting funky on the scene
  • Hal17Hal17 Forumite
    166 Posts
    Ninth Anniversary 100 Posts
    Forumite
    Also has anyone noticed if it is really slow when moving between comments? At one time it was instant but know I am waiting about 15 seconds for each topic to download.
Sign In or Register to comment.
Latest MSE News and Guides

The 'Ask An Expert' event

Last week's energy Q&A with MSE experts

MSE Forum

Ninja Kitchen air fryer & grill £175

Normally £250. Excl Northern Ireland

MSE Deals